Meny

Snacks

  • Plockbricka 150:-/250:-
    ost, korv, fröknäcke, grönsaker och marmelad. För två eller fyra personer.
  • Krämiga ostpommes 110:-
    med ostsås, Grana Padano och jalapeños.
  • Pretzel & surkål 70:-
    hembakad pretzel med surkål och dijondipp.
  • Langos 120:-
    med gräddfil, Grana Padano, rödlök och gräslök.
  • Pirog 110:-
    fylld med svamp, brunkål och spenat. Serveras med limesmetana, rödlök och semitorkad tomat.

Mellan

  • Råbiff 135:-/195:-
    hackat kalvinnanlår med gräslök, gul lök och kapris. Serveras med pepparrotskräm, sötpotatischips, rostat bröd och vattenkrasse. Liten eller stor.
  • Schnitzel BLT 160:-/200:-
    med ostsås, sallad, chimichurrimajo, tomat, lök, bacon och jalapeños. Med eller utan pommes.
  • Korv, surkål & Pretzel 150:-/170:-/190:-
    välj en, två eller tre korvar: Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer Bratwurst. Serveras med vår egen surkål, pretzel och dijondipp.
Avdelare

Schnitzlarna

  • Kalvschnitzel 280:-
    med anjovissmör, kalvsky, kapris, citron & klyftpotatis slungad i kalvsky.
  • Fläskschnitzel 220:-
    med potatissallad med purjolök och kapris, baconaisse och pressgurka.
  • Kycklingschnitzel 210:-
    med klyftpotatis, honung- och vitlökssås och syrad vitkåls- och rödlökssallad.
  • Vegetarisk schnitzel 210:-
    på polenta och champinjoner med klyftpotatis, chimichurrimajo, jordärtskockshjärtan och pumpakärnor.
Avdelare

Maten

  • Torskrygg 220:-
    med dillkokt potatis, vitvins- och citronsås, dillolja och vattenkrasse.
  • Kalvfärsbiffar 220:-
    med dillkokt potatis, kalvsky, lingon och saltgurka.
Avdelare

Efter maten

  • Apfelstrudel 95:-
    med vaniljsås och rostad mandel.
  • Lemon posset 95:-
    med hallon-coulis, färska bär och rostad vit choklad.
  • Sorbet 75:-
    med topping.
  • Tryffel 65:-
    4 st, fråga efter dagens smaker.
Avdelare

Till barnen

  • Minischnitzel 85:-
    fläskschnitzel med pommes och grönsaker.
  • Kycklingnuggets 85:-
    med pommes och grönsaker.
  • Wienerkorv 85:-
    med pommes och grönsaker

  • efter maten får alla barn en glasspinne

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer