Meny

Att börja med

  • Ankknödel 90:-
    rimmad samt rökt anka i knödeldumpling, friterad brysselkål, dijonvinägrett
  • Rotsellerikrokett 90:-
    rotsellerikrokett, vitlöksdipp och syrad rödlök
  • Rödbeta på gräddfil 90:-
    saltbakad rödbeta, färsk syrad rödbeta, rökt gräddfilspannacotta, potatiskrisp och dragonolja
  • Charkbricka 130:-
    dagens fyra chark, cornichons, picklade grönsaker, bröd och äppelcidervinägersmör
  • Korv med sauerkraut & kringla en korv 120:-   två korvar 150:-
    Välj emellan Käsekrainer och Thüringen bratwurst eller välj båda, serveras med sauerkraut, pretzel och dijon
Avdelare

Schnitzlar

  • Kalkonschnitzel Savoy 190:-
    kalkon, savoykålsdolme med ärtstomp och saurkraut med sidfläsk
  • Schnitzel Cordon Bleu 180:-
    fläsk, rökt skinka, prästost och syrad potatissallad
  • Kyckling Kiev 190:-
    rimmad kyckling, persiljesmör, potatispuré med rostad kycklingfond
  • Kalvschnitzel 210:-
    kalv, sardellsmörägg, rostad kalvfond, kapris, citronkräm och stekt potatis
Avdelare
  • Röd spetskål 170:-
    bakad röd spetskål, rostat äpple, picklad steklök, friterad och panerad champinjon och knödel
  • Gryta i bröd 170:-
    höstens rotfruktsgryta serveras i bröd
  • Gulasch 170:-
    högrev, grillad paprika, crème fraiche, bröd
  • Torsk 190:-
    torsk, vanilj- och musselfond, musslor, rädisa och rökt forellrom
Avdelare

Efter maten

  • Franginepanetarte 75:-
    tarte med syltad säsongsfrukt och vaniljglass
  • Brödpudding 80:-
    brioche, torkad frukt & konjak, 
vallmofröglass, saltrostade hasselnötter och 
lönnsirap & honungsknäck
  • Friterad prästost 110:-
    prästost, tranbärsylt och hemmagjorda kex
Avdelare

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer