Meny

Snacks

  • Plockbricka 150:-
    Ost, korv, knäckebröd och picklade grönsaker
  • Langos 110:-
    Kajmak, tångkaviar, rödlök
  • Kycklingklubbor 85:-
    Ört- och vitlöksdipp
  • Vitlöksbröd 60:-
    Ostgratinerat
  • Pretzel & surkål 70:-
    Hembakad pretzel med surkål och dijondipp
  • Pommes m dipp 60:-

Mellan

  • Svamp- & kålpirog 100:-
    Fylld med brunkål och svamp, serveras med tomatsalsa och en liten sallad
  • Råbiff 135:-
    Hackat kalvinnanlår med chorizokryddor, kräm på bakad äggula, grillad spetspaprika och friterad rotselleri
  • Korv, surkål & Pretzel 150:-/170:-/190:-
    Välj en, två eller tre korvar: Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer Bratwurst. Serveras med vår egen surkål , pretzel och dijondipp
Avdelare

Schnitzlarna

  • Kalvschnitzel 250:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis.
  • Fläskschnitzel 200:-
    Panerad med parmesan och oregano. Serveras med tomatsalsa, kålsallad och stekt potatis.
  • Kycklingschnitzel 200:-
    Med apelsinsås, friterad potatisknödel och lättsyrad kålrabbi
Avdelare

Maten

  • Rotsellerischnitzel 190:-
    Med grön ärtkräm, picklad kålrabbi- och rödlökssallad och vitlöksslungad stekt potatis
  • Bakad Torsk 220:-
    Lindad med zucchini, fylld med färskost. Serveras med blomkålskräm och citronetteslungade pimörer.
  • Kalvfärsbiffar 200:-
    Serveras med potatismos, dillsås och inlagd gurka.
  • Ugnsbakad Portabello 190:-
    Med friterad jordärtskocka, citronetteslungade primörer, sallad med semitorkade tomater och friterade kikärtor.
Avdelare

Efter maten

  • Platz Apfelstrudel 95:-
    Med vaniljgrädde
  • Fläder- och limepaj 95:-
    Med kompott på röda bär
  • En skål med glass 75:-
    Med topping
  • Dessert-cocktail 140:-
    På Amarula, vit cacao, hallon och grädde
Avdelare

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer