Meny

Att börja med

  • Pinnschnitzel 85:-
    serveras med aioli & vår surkål
  • Minilangos 100:-
    serveras med smetana, rödlök & stenbitsrom
  • Knödel med dipp 80:-
    fylld med surkål, örter och svamp
  • Charkbricka 150:-
    tegelrökt oxbringa och skinka, platzgjord porcetta, vin- och fänkålssalami, picklade grönsaker, äppelcidersmör & bröd
  • Råbiff 95:-
    platzhackad råbiff med krispig svamp, bakad äggcurd, rödbetschips, picklade senapsfrön, krasse, rostad lök & surölsvinägrett
  • Korv med sauerkraut & pretzel – en korv 120:-   två korvar 150:-
    Välj Käsekrainer eller Thüringen bratwurst – eller båda. Serveras med sauerkraut, pretzel och dijon
Avdelare

Schnitzlar

  • Kalkonschnitzel 190:-
    enkelpanerad kalkonschnitzel marinerad med vitlök och timjan, bakad rotselleri, friterad broccoli & apelsinsås
  • Fläskschnitzel 170:-
    fläskschnitzel med kall potatissallad, nektarin, morot & kycklingsås
  • Kalvschnitzel 230:-
    kalvschnitzel med anjovissmör, rostad kycklingsky, citron & stekt potatis
Avdelare
  • Sparris & förlorat ägg 170:-
    sparris, förlorat ägg, puffat ris, citron, nypotatis & vallmofrö
  • Rostad aubergine 170:-
    aubergine med tomatröra, valnötsdressing, päron, baby gem & ramslök
  • Helstekt spätta 230:-
    helstekt spätta med kapris, bacon, rödbetor, brynt smör & kokt potatis
Avdelare

Efter maten

  • Maräng 75:-
    bär, citronkräm, vispad grädde & mynta
  • Tryffel 80:-
  • Chokladtarte 110:-
    crème fraiche
Avdelare

Svenskt kött

Allt kött vi serverar är från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer