Meny

Att börja med

  • Råbiff 130:-
    Platzvarianten på klassisk råbiff med syltade tomater, kapris, pepparrotskräm och machésallad
  • Pirog 100:-
    fylld med brunkål och svamp, serveras med ajvar och löksallad
  • Cevapi 100:-
    på kalv och nöt, serveras med bröd, grönt och ajvar
  • Pretzel & surkål 70:-
    Hembakad pretzel med surkål och dijondipp

Mellanrätter

  • Tre sorters ost 135:-
    Med picklade grönsaker och knäckebröd
  • Tre sorters korv 135:-
    Med picklade grönsaker och surdegsbröd
Avdelare

Schnitzlarna

  • Fläskschnitzel 195:-
    Med kalopssås, baconmos och syrat kronärtskockshjärta
  • Kalvschnitzel 250:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis
  • Kycklingschnitzel 195:-
    Med äpple- och cognacssås, sauterad spenat, svamp, getost och stekt potatis
Avdelare

Maten

  • Korv, sauerkraut & pretzel 140:- 160:- 180:-
    Välj en, två eller tre korvar, Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer bratwurst. Serveras med sauerkraut, pretzel & dijondipp
  • Fylld Potatisknödel 190:-
    Fylld med pumpa och kikärtor, serveras med skysås och sallad i granatäpplevinägrette
  • Dagens fångst 220:-
    Stekt fisk med beurre blanc, inkokt fänkål, tångrom och dillslungad potatis
  • Schweinshaxe 360:-
    Perfekt att dela på två! Rimmat grisknä med morötter, dijonslungad brysselkål och kokt dillpotatis
Avdelare

Efter maten

  • Platz Apfelstrudel 95:-
    vaniljgrädde
  • Blåbärspaj 95:-
    med lemoncurd och vit choklad
Avdelare

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer