Meny

Att börja med

  • Råbiff 110:-
    Platzhackad råbiff med friterad kapris, pistagenötter & dijon- och konjaksdressing
  • Räkkroketter 110:-
    Serveras med citronmajonnäs, dillpicklade äpplen & handskalade räkor
  • Långbakade rödbetor 85:-
    Med getostkräm och hasselnötsdressing
  • Svingott smör 80:-
    Gjort på karamelliserad lök, fläsksvål och senap serveras med rostat bröd, cornichons och picklad rödlök
  • Korv, sauerkraut & pretzel – en korv 120:- två korvar 150:- tre korvar 180:-
    Välj en, två eller tre korvar, Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer bratwurst. Serveras med sauerkraut, pretzel & dijondipp
Avdelare

Schnitzlar

  • Fläskschnitzel 180:-
    Med bacon- och rödvinssås, friterad grönkål, lingonsmör & stekt potatis
  • Kalvschnitzel 240:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis
  • Blomkålsschnitzel 180:-
    Med blomkålspuré, picklad rödlök och olivoljemos – veganvänligt alternativ finns
Avdelare
  • Aubergine Wellington 180:-
    Med skysås, brysselkål & potatispuré
  • Panerad Torsk 180:-
    Med morotscrudité, gribichesås, gröna ärtor & stekt potatis
Avdelare
  • Anka á la Prag 300:-
    Halv anka som rimmas och rostas med baconmush, rödkål, platzgjord senap & stekt potatis – Ankan är perfekt för två att dela eller som ensamrätt för den riktigt hungrige!
Avdelare

Efter maten

  • Apfelstrudel 95:-
    Platz egna strudel serveras med vaniljgrädde
  • Gino 85:-
    Med vaniljglass
  • Chokladtryffel 65:-
    Tre chokladpraliner kryddade med Slivovice päron
Avdelare

Svenskt kött

Allt kött vi serverar är från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer