Meny

Att börja med

  • Råbiff 120:-
    Platzhackad råbiff med med ajvar, pärllök, sötpotatischips och citron- och vitlöksmajonnäs
  • Savoykålsdolme 90:-
    Med ris- och champinjonfyllning, serveras med vitkålssallad
  • Korv, sauerkraut & pretzel – en korv 120:- två korvar 150:- tre korvar 180:-
    Välj en, två eller tre korvar, Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer bratwurst. Serveras med sauerkraut, pretzel & dijondipp
  • Dumpling 95:-
    Fylld med fläsk, purjolök och dijon, toppad med bacon och smör

Plockbrickor

  • Tre sorters ost 120:-
    Med picklade grönsaker och knäckebröd
  • Tre sorters korv 120:-
    Med picklade grönsaker och surdegsbröd
Avdelare

Schnitzlarna

  • Cordon bleu 195:-
    Fläskschnitzel fylld med bacon och ost, serveras med tomat och paprikasås
  • Kalvschnitzel 240:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis
  • Rotsellerischnitzel 180:-
    Med rödkål, rödkålssås och potatispuré
Avdelare

Maten

  • Ugnsbakade jordärtskockor 180:-
    Med med ärtskott, friterade bönor, rostade morötter, kålrabbi, grapfruktvinägrett och pumpa- och sötpotatispuré
  • Helstekt fisk 220:-
    med vitkåslsjögräs, citron- och vitlöksvinägrett och kokt dillpotatis
  • Schweinshaxe 320:-
    Rimmat grisknä, serveras med morötter, dijonslungad friterad brysselkål och kokt dillpotatis - Lagom för två!
Avdelare

Efter maten

  • Platz smulpaj 90:-
    På höstäpplen med varm vaniljsås
  • Chokladkupol 95:-
    Fylld med gräddglass och slivovicemarinerade hallon, serveras med rostad mandel och varm karamellsås
Avdelare

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer