Meny

Att börja med

  • 2 x anka – knödel 90:-
    rimmad samt rökt anka i knödel, brysselkål, dijon
  • Krokett rotselleri 90:-
    rotsellerkrokett, vitlöksdipp och syrad rödlök
  • Rödbeta på gräddfil 90:-
    saltbakad rödbeta, färsk syrad rödbeta, rökt gräddfilspannacotta, potatiskrisp och dragonolja
  • Charkbricka 130:-
    terrin på grissida, cecina, tjeckiska korvar, cornichons, picklade grönsaker, surdegsbröd och äppelcidervinägersmör
Avdelare

Schnitzlar

  • Schnitzel Cordon Bleu 180:-
    fläsk, rökt skinka, prästost och syrad potatissallad
  • Fläskschnitzel med hackat ägg 180:-
    fläsk, ägg, mornaysås, syltad citron, bacon, honung & vinägerstekt purjopotatis
  • Kalkonschnitzel Savoy 190:-
    kalkon, dolme av savoykål, ärtstomp och saurkraut
  • Kyckling Kiev 190:-
    kyckling, persiljesmör, potatispuré med rostad kycklingfond
  • Kalvschnitzel 210:-
    kalv, sardellsmörblomma, kapris, citronkräm och stekt potatis
Avdelare
  • Roman & rödbeta 170:-
    kikärtsstomp, romansallad, rötter, pepparrot, potatis, vattenkrasse, brynt smör
  • Gulasch 185:-
    högrev, paprika, rötter, crème fraiche, lapinebröd
  • Hälleflundra 230:-
    hälleflundra, vanilj- och musselfond, musslor, rädisa och rökt forellrom
Avdelare

Efter maten

  • Franginepanetarte 75:-
    tarte med syltad säsongsfrukt och vaniljglass
  • Brödpudding 80:-
    brioche, torkad frukt & konjak, 
vallmofröglass, saltrostade hasselnötter och 
lönnsirap & honungsknäck
  • Friterad prästost 110:-
    prästost, tranbärsylt och hemmagjorda kex
Avdelare

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer