Meny

Att börja med

  • Råbiff 120:-
    Platzhackad råbiff med friterad morot, machesallad, marinerad schalottenlök och syrlig sojadressing
  • Minilangos 100:-
    Serveras med smetana, tångrom, rödlök och gräslök
  • Långbakade rödbetor 95:-
    Med getostkräm och hasselnötsdressing
  • Korv, sauerkraut & pretzel – en korv 120:- två korvar 150:- tre korvar 180:-
    Välj en, två eller tre korvar, Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer bratwurst. Serveras med sauerkraut, pretzel & dijondipp
  • Tre sorters ost 120:-
    Med picklade grönsaker och knäckebröd
  • Tre sorters korv 120:-
    Med picklade grönsaker och surdegsbröd
  • Platz surkål 40/60:-
    Som side eller förrätt, serveras med bacon men går att få vegan
Avdelare

Schnitzlarna

  • Fläskschnitzel 180:-
    Med marinerade hallon, hallonskysås och polsk potatissallad
  • Kalvschnitzel 240:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis
Avdelare

Maten

  • Rostad sparrisbroccoli 180:-
    Med endiv, svart vitlök, hasselnötter, picklad limedressing och potatis- och rödbetsstomp
  • Purjolökslindad fisk 180:-
    Smörbakad med vitvinssmör, vårprimörer och dill
  • Flamingoben 190:-
    Fläsklägg med rösti, senapssås, gremolata och cornichons
  • Panerad blomkål 180:-
    Med grön ärtpuré, picklad rödlök och olivoljemos
Avdelare

Efter maten

  • Cheesecake 90:-
    Skiktad cheesecake med rommarinerade bär och mörk choklad
  • Eton mess 90:-
    Maräng med säsongens frukt och bär, vispad brynt smörgrädde och lemoncurd
  • Chokladtryffel 65:-
    Tre chokladpraliner kryddade med Slivovice päron
Avdelare

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer