Meny

Att börja med

  • Fylld knödel 90:-
    spenat, vitkål, bovete och fläskfärs i knödel med friterad brysselkål och dijonvinägrett
  • Rotsellerikrokett 90:-
    rotsellerikrokett, vitlöksdipp och syrad rödlök
  • Rödbeta på gräddfil 90:-
    saltbakad rödbeta, färsk syrad rödbeta, rökt gräddfilspannacotta, potatiskrisp och dragonolja
  • Charkbricka 130:-
    dagens fyra chark, cornichons, picklade grönsaker, bröd och äppelcidervinägersmör
  • Korv med sauerkraut & kringla en korv 120:-   två korvar 150:-
    Välj emellan Käsekrainer och Thüringen bratwurst eller välj båda, serveras med sauerkraut, pretzel och dijon
Avdelare

Schnitzlar

  • Kalkonschnitzel Savoy 190:-
    kalkon, savoykålsdolme med ärtstomp och saurkraut med sidfläsk
  • Schnitzel Cordon Bleu 180:-
    fläsk, rökt skinka, ost och syrad potatissallad
  • Kyckling Kiev 190:-
    rimmad kyckling, persiljesmör, potatispuré med rostad kycklingfond
  • Kalvschnitzel 220:-
    kalv, anjovissmör, rostad kalvfond, kapris, citron och stekt potatis
Avdelare
  • Röd spetskål 170:-
    bakad röd spetskål, panerad champinjon och potatisknödel
  • Gryta i bröd 170:-
    rotfruktsgryta, serveras i bröd
  • Gulasch 160:-
    högrev, crème fraiche, bröd
  • Torsk 190:-
    torsk, vanilj- och musselfond, musslor, rädisa och rökt forellrom
Avdelare

Efter maten

  • Franginepanetarte 75:-
    tarte med syltad säsongsfrukt och vaniljglass
  • Brödpudding 80:-
    brioche, torkad frukt & konjak, 
vallmofröglass, saltrostade hasselnötter och 
lönnsirap & honungsknäck
  • Friterad prästost 110:-
    prästost, tranbärsylt och hemmagjorda kex
Avdelare

Svenskt kött

Allt kött vi serverar är från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer