Meny

Att börja med

  • Råbiff 120:-
    Vår twist på klassisk råbiff med picklade grönsaker, kapris, äggula och bröd
  • Rödbetstartar 105:-
    Med pepparrotskräm, rättika, picklade senapsfrön, rågsmulor och rödbetschips
  • Mini langos 100:-
    Med tångrom, rödlök, gräslök och smetana
  • Pretzel & surkål 60:-
    Hembakad pretzel med surkål och dijondip. Går att få vegan.

Mellanrätter

  • Tre sorters ost 120:-
    Med picklade grönsaker och knäckebröd
  • Tre sorters korv 120:-
    Med picklade grönsaker och surdegsbröd
  • Korv, sauerkraut & pretzel 120:- 150:- 180:-
    Välj en, två eller tre korvar, Käsekrainer, Höllenwurst eller Thüringer bratwurst. Serveras med sauerkraut, pretzel & dijondipp
Avdelare

Schnitzlarna

  • Fläskschnitzel 190:-
    Medhonungs- och senapssås, polsk vårsallad och stekt potatis
  • Kalvschnitzel 240:-
    Med anjovissmör, rostad kalvsky, kapris, citron & stekt potatis
  • Kycklingschnitzel 190:-
    Med het smörsås, lingon, potatispuré och lättsyrad gurka- zucchini- och äpplespån
Avdelare

Maten

  • Zucchini 180:-
    fylld med kikärtsröra, kålrabbi- och rädissalsa, rostade kikärtor och friterad polenta
  • Dagens fångst 200:-
    stekt fisk med citronhollandaise lättrökt skinklindad sparris och dillpotatis
  • Schweinshaxe 320:-
    Rimmat grisknä, serveras med morötter, dijonslungad friterad brysselkål och kokt dillpotatis - Lagom för två!
Avdelare

Efter maten

  • Platz smulpaj 90:-
    På höstäpplen med varm vaniljsås
  • Panacotta 85:-
    Med hallon- och flädercoulis och citronzest
Avdelare

Svenskt kött

I största möjliga mån serverar vi kött från svenska djur uppfödda i Sverige.
Varför? undrar du kanske.
För att vi vill stödja svenska lantbrukare och för att vi tycker att svensk djurskyddslagstiftning håller i längden.

Denna webbplats använder cookies. Genom fortsatt användande av vår webbplats utgår vi från att du accepterar användandet av cookies. Läs mer